977 080 962 info@torre-foix.com

LA EMPRESA

Els seus orígens es remonten a 1983, quan es va començar a treballar amb el nom del fundador Erasme Torrents i Ràfols, i l’empresa s’anomenava Prefabricats Torrents (Pre-tor).

A l’any 1989 es crea Prefabricats Torre-Foix, s.l. nom provinent del cognom del fundador i del poble on està ubicada l’empresa: Torrelles de Foix.

Es va començar amb una fabricació reduïda amb tan sols una varietat de 6 peces entre blocs i bovedilles i amb el temps, es va anar augmentant la varietat de productes.

Veient les necessitats del mercat , Torre-Foix decideix ampliar la seva fabricació i distribució, i construeix una planta nova de prefabricat a la població d’Alió (Tarragona), amb uns 30.000 m2 de solar i una capacitat de fabricació de 40.000 blocs al dia.

L’any 2010, Prefabricats Torre-Foix, amplia la seva varietat de productes, ensacant àrids en format big-bag i sacs de 25 Kg.

L’any 2012, degut a la crisis econòmica, es decideix traspassar tota la producció a la nova planta d’Alió, deixant de fabricar i comercialitzar prefabricat a la planta de Torrelles de Foix.

En la actualitat, es fabriquen més de 30 tipus de peces de prefabricat de formigó, ensacat d’àrids, es té una superfície de 30.000 m2 per a poder estocar el material i poder donar un servei ràpid i eficaç, així també es realitza el transport propi per a portar el producte al client;

L’afany de sempre que ha tingut Torre-Foix per a intentar millorar els seus productes, juntament amb una continua inversió en la mquinària i instalacions de la indústria, ha portat l’empresa a un lloc destacat dins el món del prefabricat a Catalunya.

La preocupació pel medi ambient, va portar a la empresa, a ser pionera en la instalació de una planta pel reciclatge del material que pot sortir defectuós i de les restes de formigó; reconvertint en material utilitzable en els procesos de producció i aconseguint ser una de les fàbriques amb menys impacte ambiental en el sector del formigó.

Compromesos amb el medi ambient 

A Torre Foix som pioners en el reciclatge del material defectuós i de les restes de formigó,
aconseguint ser una de les fàbriques amb menys impacte ambiental del sector.

C/A Parcel.la B1, Polígon Alió Bràfim
C.P. 43813  ALIÓ (Tarragona)

977 080 962

677 43 86 32

info@torre-foix.com

GPS: 41.290947, 1.344811

Contacte amb nosaltres

13 + 8 =